13 Ekim 2005

Dantel Anglez Desenleri



7 yorum:

  1. Adsız9:29 ÖÖ

    ayy zeliha hanım yine harikasınız. sabah uyanır uyanmaz bilgisayarımın başına geçip bugün beyazzambakta yeni birşeyler varmı diye bakmadan evişlerime başlıyamıyorum. adresinizide kısayo yaptım güzel makina nakışı pike ağzı olacak örnekte eklermisiniz bu gün. ömrünüze ürünlerinize bereket.AYUŞ TANIŞ GAZİANTEP

    YanıtlaSil
  2. yine çok hoş desenler yayınlamışsınız... kendimi zor zaptediyorum... hepsinden hayalimde bişeler üretiyorum ama yanlızca orada kalıyor :)))

    YanıtlaSil
  3. Adsız2:21 ÖS

    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bundan beyaz is olmaz mi Zeliha hanim? Kumas boyama ile beyazis tarzi ortuler yapiliyor, oyle de olabilir diye dusunuyorum. Sagolun, modeller icin.

    YanıtlaSil
  5. Serra Bu desenler beyaziş olabilir ancak bu ve bazı desenleri çizdikten sonra işlenince şuralara kolber atılacak diye bir taslak kafamızda oluşturulmalıdır. Eğer kenarları çok açık yada daha kullanışlı olsun gibi düşünce oluşursa kafamızda desene müdahale edebiliriz. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,
    Bu harika desenler için binlerce teşekkürler. Merak sarıp dantel-anglez zincirini yabancı siteden öğrenmiş, ancak model bulamamıştım. Beyaz iş deseni ile beceremedim di.Tekrar teşekkürler.
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  7. Adsız5:50 ÖS

    mrb.
    bu desenler çok güzel bende dantel anglesle ugraşıyorum sizde fikir e
    dinmek isterseniz beklerim
    http://sv121.sitemynet.com/

    YanıtlaSil